DAKMEESTER


Wat wij doen


Sloof BV is gespecialiseerd in werkzaamheden m.b.t. hellende daken; zoals kappenmontage, timmerwerken en pannenwerkzaamheden. Wij zijn al jarenlang KOMO gecertificeerd, en aangesloten bij DAKMEESTER. Stichting Dakmeester is het landelijk netwerk van gekwalificeerde dakdekkers en producenten van Hellende Daken. Zij promoten en bevorderen de kwaliteit van het Hellende Dak.

Naar onze mening gaat het werken aan het dak verder dan alleen het vaktechnische gedeelte.

 

De nieuwe maatstaf voor hellende daken 

Daksysteemgarantie PLUS is een product van de Stichting Dakmeester, de kwaliteitsspecialisten in hellende daken. Samen met de garantiepartners Monier, Velux en Unilin geven de Dakmeesters u niet alleen garantie op de materialen en hun functionaliteit, maar ook garantie over de manier waarop het hellende dak is gemaakt. En dat voor maar liefst 15 jaar! 

Het doel van de Stichting Dakmeester is het verhogen van de kwaliteit van hellende daken. Dit is een continu proces vanwege de verbetering van technieken en veranderende regelgeving vanuit het Bouwbesluit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

De strengere eisen op het gebied van energiebesparing vragen om steeds betere isolatie en dus betere afwerking van het hellend dak op het gebied van luchtdichtheid. Voor meer informatie zie;

https://www.dakmeester.nl/

Daksysteemgarantie plus


 

 

 

 
''Sloof BV, Always On The Roof''