Welkom


Wat wij doen


Sloof BV is gespecialiseerd in werkzaamheden m.b.t. hellende daken; zoals kappenmontage, timmerwerken en pannenwerkzaamheden. U kunt zowel voor nieuwbouw als ook voor renovatie bij ons terecht. Dit geldt voor particulieren, aannemers en woningbouwverenigingen. Alle werkzaamheden worden snel en vakkundig door ons uitgevoerd. Dit is mede mogelijk door de ervaren en gemotiveerde werknemers die al jaren bij ons werkzaam zijn én doordat wij in het bezit zijn van twee eigen kranen. Verder werken wij al jaren samen met vaste leveranciers. Daardoor zijn wij, in onze samenwerking, goed op elkaar afgestemd. Kwaliteit, snelheid en service zijn leidend in ons handelen. Verder hebben wij een goede samenwerking met een aantal vaste ketenpartners.

 

Dit is waar wij om geven


Wij vinden het belangrijk om bij het uitoefenen van ons vak oog te hebben voor de economische, sociale en duurzame aspecten die samengaan met onze werkzaamheden. 

 

Bij onze werkzaamheden streven wij er naar om projecten snel en met een hoge kwaliteit op te leveren. Bouwen doe je niet alleen, maar samen. Daarom hebben wij veel oog voor samenwerking. Doordat wij bij verschillende instanties aangesloten zijn en omdat wij langdurige samenwerkingsverbanden hebben met ervaren toeleveranciers en opdrachtgevers, kunnen wij onszelf elke dag ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij projecten snel en in kwaliteit afleveren.

 

Tevens houden wij rekening met de veiligheid van onze werknemers, inleners en andere betrokken partijen.

Om deze reden zijn wij aangesloten bij de Gebouwenschil,  Dakmeester en zijn wij VCA-gecertificeerd.

Lees meer. 

 

Een manier om rekening te houden met duurzaamheid is door duurzaam en verantwoord materiaal te gebruiken. Wij houden met onze inkopen rekening met de normering van de producten.''Sloof BV, Always On The Roof''